Motorola Moto E20 32GB Grijs

Motorola Moto E20 32GB Grijs - Jouwtelefoon.nl

De Motorola Moto E20 32GB Grijs is een smartphone voor basis gebruik. Je belt, whatsappt en bekijkt je social media zonder problemen op dit toestel. Deze smartphone is niet geschikt voor het spelen van 3D games en bij het gebruik van middelzware apps zoals Youtube reageert de Motorola soms wat trager. Bekijk je meldingen op het 6,5 inch beeldscherm. De 4000 mAh gaat bij normaal gebruik bijna een hele dag mee. Het grote scherm is fijn om artikelen op te lezen. Wel is hij door de grootte wat lastiger te bedienen met één hand. Met de Motorola maak je foto’s die je online deelt met je vrienden en familie. Ze zijn niet geschikt om af te drukken. Je breidt het 32 GB opslaggeheugen uit met een apart geheugenkaartje van maximaal 1 TB. Zo sla je nog meer foto’s en bestanden op.

Motorola Moto E13 64GB Zwart

Motorola Moto E13 64GB Zwart - Jouwtelefoon.nl

De Motorola Moto E13 64GB Zwart is een instapmodel dat is geschikt is voor basisgebruik. Je gebruikt dit toestel vooral om te bellen en whatsappen. Bij gemiddeld gebruik gaat de grote 5.000 mAh accu met gemak een hele dag mee. Je laadt de accu op met de meegeleverde 10 watt oplader. Het 6,52 inch hd scherm is aan de grote kant. Je bedient dit toestel daarom moeilijk met één hand. Het beeldscherm ververst 90 keer per seconde. Bewegingen zoals animaties en scrollen zien er daardoor vloeiend uit. De Moto E13 heeft één camera op de achterkant. Hiermee maak je geen scherpe foto’s, maar ze zijn wel geschikt om bijvoorbeeld door te sturen naar vrienden of familie. Het kleine 64 GB opslaggeheugen raakt snel vol. Heb je meer ruimte nodig? Dan breid je het geheugen uit met een micro sd kaart van maximaal 1 TB.

Motorola Edge 40 Pro 256GB Zwart 5G

Motorola Edge 40 Pro 256GB Zwart 5G - Jouwtelefoon.nl

De Motorola Edge 40 Pro 256GB Zwart 5G is een topklasse smartphone die je razendsnel volledig oplaadt. Met de meegeleverde 125 watt snellader laad je de batterij binnen 30 minuten volledig op. Bij gemiddeld gebruik gaat de 4.600 mAh batterij een hele dag mee. Dankzij de krachtige Snapdragon processor en het 12 GB werkgeheugen is de Edge 40 Pro geschikt voor de allerzwaarste taken. Je speelt een 3D game, bewerkt foto’s en video’s en schakelt snel tussen je verschillende apps. Op het 6,67 inch full hd scherm van de Motorola Edge 40 Pro kijk je comfortabel naar je favoriete films en series. Het scherm ververst 165 keer per seconde. Hierdoor zien bewegende beelden zoals animaties en scrollen er vloeiend uit. Met de 3 camera’s op de achterkant van deze Motorola smartphone maak je haarscherpe foto’s. De standaard-, tele- en groothoeklens hebben allemaal een nachtmodus. Zo maak je in elke situatie een foto van hoge kwaliteit. Je bewaart je foto’s, apps en andere bestanden op het 256 GB opslaggeheugen.

Motorola Edge 40 256GB Zwart 5G

Motorola Edge 40 256GB Zwart 5G - Jouwtelefoon.nl

De Motorola Edge 40 256GB Zwart 5G is een krachtige smartphone die je razendsnel oplaadt. Met de Edge 40 voer je de zwaarste taken uit, denk bijvoorbeeld aan 3D games en Photoshop. Dankzij het 8 GB werkgeheugen schakel je soepel tussen je verschillende apps. Je laadt de Motorola Edge 40 op met de meegeleverde 68 watt snellader. Het duurt ongeveer 30 minuten voor de accu vol zit. Bij gemiddeld gebruik gaat de 4.400 mAh batterij ongeveer een werkdag mee. De Edge 40 heeft een 6,55 inch full hd scherm waarop je comfortabel naar je favoriete films en series kijkt. Het scherm ververst 144 keer per seconde, waardoor bewegende beelden er erg vloeiend uitzien. Met de standaard- en groothoeklens op de achterkant maak je heldere foto’s en 4K video’s. Je bewaart je foto’s, apps en andere bestanden op het 256 GB geheugen.

Motorola Edge 30 Ultra 256GB Grijs 5G

Motorola Edge 30 Ultra 256GB Grijs 5G - Jouwtelefoon.nl

De Motorola Edge 30 Ultra 256GB Grijs 5G is een razendsnelle smartphone dankzij de Snapdragon 8+ Gen 1 processor en het 12 GB werkgeheugen. Deze krachtige smartphone gebruik je voor de zwaarste apps en 3D games. Ook ververst het beeldscherm 144 keer per seconde, waardoor bewegingen zoals scrollen en gamen er vloeiend uitzien. Dankzij het grote 6,67 inch beeldscherm bedien je deze smartphone lastig met één hand. De 4.610 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele dag mee. Is hij leeg, dan laad je deze Motorola razendsnel op met de meegeleverde 125 watt snellader. Met de 4 camera’s achter op het toestel maak je mooie foto’s. Dankzij de telelens zoom je tot 2 keer in zonder kwaliteitsverlies van je foto. Wel zijn deze camera’s van iets mindere kwaliteit vergeleken met andere smartphones uit deze prijsklasse. Op het 256 GB opslag is ruimte voor al je foto’s en apps. Je breidt het opslaggeheugen niet uit met een geheugenkaart. Wel plaats je 2 simkaarten in dit toestel. Zo houd je werk en privé gemakkelijk gescheiden.